Search

Kiirtee valgustatusesse

Ma jagan täna teiega üht kõige valgustavamat viisi, kuidas vaimselt kirgastuda.

Aga pea meeles, et kui Sa kord seda juba teadvustad, siis tagasiteed pole.

Oled valmis?!

See on maailma kõige lihtsam harjutus – TÕDE.

Kui me elaksime tões, väljendaks oma mõtete ja sõnadega vaid tõde ja käituksime ome tõele vastavalt, poleks tarvis vähemalt poolt tüütutest ametitest meie maailmas. Kujutle inimkonda, kui pole tarvis riigipiire, lukke, valvureid, karistajaid ega karistatavaid. Me õpime sinna liikuma. Alles olid ajad, kui tõe rääkimine polnud mitte lihtsalt ebameeldiv, aga selle eest võis maksta oma eluga. Ongi ehk aeg koopast välja ronida, Inimesed?!

Mis loob ebatõde, on hirm armastusest ja austusest ilma jääda. Kas me üheskoos võiksime luua ühiskonna, kus eksimus saab kaastunde ja mitte järgmise vägivalla osaks. Kas me suudame?

Mis oleks, kui me suudame? Mis tunne see oleks, kui me looksimegi sellise ühiskonna. Meil polegi ausalt öeldes enam valikut. Inimeste tajumeeled muutuvad päev-päevalt üha teravamaks, ükskõik, kas inimene mediteerib ja teeb joogat, või paneb endiselt silmad kinni, et tema ei tea inimkonna arengust midagi – meie arengufaas kogu ühisteadvusena AVARDUB ja ülemeelelised võimed avanevad ka paljudel neil, kes seda siin elus teadlikult arendanud pole. Ehk siis mõnes mõttes saavad meist paljud selgeltnägijad. Uue aja põlvkond ei suuda ega peagi enam silmaotsaski kannatada valelikke, ahneid või oma tõelise olemuse teelt väärdunud inimesi. Need tunduvad laste silmis haiged inimesed.

Ja need lapsed kasvavad suureks ja nende sees on tõetunnetus alles, kui me ei sunni neid valelikeks ega õpeta pooltõdesid rääkima, et ellu jääda. See on suur ülesanne.

Aga ma tean, et me saame sellega hakkama. Meil pole valikut.

Kolm asja, mida kaua peita ei saa, ütles Buddha – need on Kuu, Päike ja Tõde.

On vaja üle saada oma vastikusest ja kiindumusest, et olla Tõele täielikult kohal.

Kõik, millele vastu võitled, on Su karmaline koorem. Kes võitleb loomade piinamise vastu, on olnud suure tõenäosusega eelmistes eludes loomade piinaja, kes politsei selles elus, on olnud pätt. Kõik vajab tasakaalu.

Aga maailm vajab veelgi enam neist lõputa õiglusemängudest puhast ja selget Tõde – neutraalset ja armastust kiirgavat hinge, Sinul on see võimalus. Saada puhtaks, puhastuda oma kinnisideedest – see on parim kingitus kõigile ümbritsevatele. Enam ei võitle Sa enam võitlejatega, enam ei karista Sa neid, kes teisi karistasid, enam ei poe Sa neile, kes Sulle poevad. Oled vaba, sest pole midagi tugevamat kui Tõde.

Nagu päike tõuseb hommikul, tõuseb Sinu südames rahu ja enesekindlus ning enam ei mahu sinna valskust, silmakirjalikkust ja meeldida tahtmist. On ainult puhas tõe armastus ja Sa näed seda kõigis ja kõiges, sedasama tõde, mis ootab vastu võtmist.

Enam ei ilusta me oma mõtteid süü ja häbitunde ohvrimängu draamakuningannana, sest me tunneme ära, miks iga eksimus vajalik on olnud. Enam me ei oota, et tuleks keegi targem, kes ütleks, kuidas asju teha, vaid me usaldame oma sisehäält, sest see on puhas.

Kus on armastus, on tõde. Need kaks on üks. Kui mingi asi teeb haiget ja valu, siis see pole tõde. Tõde on tervendav, terviklikkust loov. Tõe hääl on alati armastav.

Parim viis Tõesena elada, on järjest üle vaadata, kas oled igas eluhetkes vastavalt oma kõrgeimale visioonile iseendast – kõige inimlikum Sina ise. Ja siis seda olla. Võimalik, et on vaja teha muudatusi käitumistes, harjumustes ja mõtetes. See ei peagi lihtne ja meeldiv olema algul. Ego nii tahab jääda neisse maskimängudesse, edvistada oma eraldatuse tundega. A las ta siis edvistab. Aga siis vähemalt teadlikult. Kui näitled, ole teadvel. Kui võtad maski maha, ole teadvel. See ongi valgustatus. Olla teadvel siin ja praegu kõigest sellest, mis on.

Ma vist ei suuda seda sõnadega kirjeldada, kuivõrd OLULINE ON RÄÄKIDA TÕTT sel praegusel ajal. Soovitan lihtsalt usaldada ja hakkad ise nägema.. Sellega kaasnevad kirjeldamatud kingitused.. Las igaüks avab need enda jaoks ise!

35 views0 comments</