Search

Hingesugulased ja kaksikleegid

Kuidas hinged sugulasteks saavad?

Kuidas me neid selles elus üles leiame ja ära tunneme?

Mida ma saan teha selleks, et leida enam meeldivaid inimesi?

Minu kogemus näitab seda, et kõige kiirem viis hingesugulasi üles leida on see, et teeme asju, mis meeldivad. Hingedel on sageli samas grupis ka ühe tiimi töö siin planeedil ajada ja kui teha asju, mis meeldivad, olemegi Algallika poolt kokku juhatatud.

Iga partner meie elus on õige, pole valesid inimesi. Õppida iseennast väärtustama ja seadistada end meeldivale tasandile, on kõikide võimalus.

Ehk siis – kui tahad atleedist meest, võiks ka ise aegajalt jooksurajal nägu näidata. Kui tahad elada koos kirjanikuga, tasub mõni raamat elus läbi lugeda. Inimesed resoneeruvad sageli väga kummalistes kohtades kokku. Võibolla meeldib teile tegeleda sama hobiga? Kas oled üldse mõnd hobi viimasel ajal praktiseerinud? Mida enam oleme armastuse energias, seda suurem on meie võime oma soove kiirelt ellu viia. Sellised praktilised oskused nagu Reiki, enese tasakaalustamine või ka puhtas looduses viibimine, aitavad kiirelt elunautimise taset tõsta ja seega oleme meeldivamad ja ligitõmbavamad kaaslased nii endale kui ka uutele sõpradele.

Mida suuremas rõõmus oleme, seda enam on võimalust, et me meeldime teistele inimestele, kes samuti armastavad seda, mida nad enda elus teevad.

Saad tulla õppima ka Reiki täiendkoolitusele – terviklikud suhted.

429 views0 comments