top of page

2-2-2 PORTAAL - uue nädala energiad – on algamas uus sünnitsükkel!

2-2-2 PORTAAL AVAB MEISSE ARUSAAMISE, ET MEIL ON ELUS KOGU AEG VAJA VASTU VÕTTA VALIKUID – KAS ELADA ARMASTUSE VÕI HIRMU KOHASELT. SEE VALIKU TEGEMISE KOHT EI KAO SIIN PLANEEDIL, ME LIHTSALT TREENIME END VALIMA ARMASTUST!


2. VEEBRUARIGA SAAB LOODUD VÕIMAS ENERGIATSÜKLITE VAHETUS

Lõpeb eelmine 9-kuuline tsükkel ja 3. veebruaril algab uus tsükkel. Seega on see väga hea päev kokkuvõtete tegemiseks ja oma elu inventuutiks ja uuteks otsusteks!


NUMEROLOOGIA

2 on numeroloogiliselt duaalsusega seotud – mis on olnud pimeduses, tuleb valgusesse. Duaalsus saab läbi teadlikkuse ületatud ning uued kogemused tulla meie ellu suuramas kerguses, kui me seda valime. TEISISÕNU: me näeme neil päevil siin selgelt ära, kuhu oleme olnud takerdunud, võtame ennast armastuses vastu ja seega need õppetunnid hajuvad. Asemele saab tulla selgus ja rõõm. Rõõmul ei pea vastandit olema. See on meie tõeline olemus ja see ei pea iial hajuma, võime jääda sellesse kohale!

222 on just nimelt märguandeks, et on aeg VALIDA. Valida, millele sa oma elus jõudu annad! Kui näeme, et oleme andnud liigselt jõudu oma hirmudele ja muretsemisele, siis see poraati aeg on imeline võimalus teha uutmoodi toetavam valik ning valida väestada oma armastusküllaseid mõtteid, unistusi ja visioone. Kui visioonid on hirmuküllased, tähendab see, et kolmas silm on avatum ja süda suletum.*


*See võib olla väga ohtlik kombinatsioon, sest kui vaatled maailma suletud südamega, ongi hirmu-ja kollilood. Nii hakkad neid juurde looma. lahendus on see, et esiteks ei ole vaja hakata oma varjude ja kollidega tegelema ja neid analüüsima, vaid tegelikult teha eelkõige südame avamise praktikaid. Kui süda on avatud, on lihtne näha lahendusi!


Selleks on väga kasulik praktiseerida armastuse kanaldamist ja armastuse vastuvõtmise oskuse suurendamist.


Selleks puhuks on mul sulle ka kingitus, mille kohta saad lugeda siit:

2-2-2 PORTAALI KINGITUS

Teen kõigile soovijaile 2. veebruari kella 2 ajal öösel vastu võtmiseks spetsiaalse reiki tasuta maagilise reiki seansi telepaatilisel teel vastu võtmiseks uneajal. Sellele seansile saad regsitreerida siitkaudu.

Leiad nii juhised kui soovitused

Seansilehel on ka spetsiaalne video järgneva 9-kuulise sünnitsükli kohta, mis 2-2-2 päeva lõpus avatud saab.


UUE NÄDALA ENERGIAD

Sellel perioodil tehtud otsustel võib olla väga oluline mõju, sest südamehääl on eriti tugev. Soovitus on pidada päevikut ja panna kirja kõik tähelepanekud selle osas, mis Sinu seest välja voolab. Sellel nädalal on Sul võimendunud oskus kanaldada jumalikku juhatust. Leia üles tee oma südame juurde, et mõtestada lahti miks Sa midagi teed. Südant kuulates elad püha energiaga elu, mis tervendab ka inimesi ja keskkonda Sinu ümber.


5. veebruaril on täiskuu. Võid vaadata seda nädalat, kui oma väe loomise perioodi.

3.-5. veebruarini on väga hea teha selliseid taotlusi ja otsuseid, kuidas tahad, et terve ülejäänud 9 kuud läheb. See on väga võimas uute alguste väestamise aeg! Peale täiskuud ole tähelepanelik, mis end ilmutab – ehk on aeg vanadel harjumustel minna lasta, et saaks tekkida uued toetavamad ellusuhtumised?


ON AEG ASTUDA OMA PÜHA MISSIOONI TEELE!

Pühas energias elamine tähendab, et Sa ei lähe enda südame vastu. Tõsta oma sagedust, et mõista suuremat pilti. Sageduse tõstmiseks maanda end läbi suurema usalduse elu suhtes.

OLULINE ON SUHTLEMINE

Suhtle inimestega, kellega Sul on kutse suhelda ja kes suhtuvad Sinusse positiivselt ning hinnangutevabalt, sest armastus tervendab. Selliste inimestega suhtlemine aitab kaasa sageduse tõstmisele. Kõrgemal sagedusel me ei anna erinevustele hinnanguid, vaid imetleme neid. Läbi erinevuste tekib sünergia ja meie teadvus rikastub. Stagnatsiooni asemel tekib areng.


MÄRKA PEEGELDUSI!

Sellel nädalal tõmbad ligi inimesi, kellega oled samal sagedusel. Raskes kohas olles võid ligi tõmmata inimesi, kes on samal lainel ja see aitab Sul oma olukorrast õppida.

Julge vastu võtta tõde just nii nagu see on – joo siiruse karikast!


USALDA, ET KÕIK ON NII NAGU OLEMA PEAB!

Kui mõni Sinu lähedane on hiljuti lahkunud, siis tea, et tema hingega on kõik korras. Ühtlasi kannab see sõnum ka energiat, et kui keegi on kaua soovinud last saada, siis selle lapse hing võib nüüd olla valmis saabuma.


ÕNN ON SINU POOLEL!

Kui Sul on olnud raske aeg, siis elu annab märku, et kergemad ajad on tulemas. Kui Sa oled südametasandil, siis Jänese aasta tuleb Sinu jaoks kergem.


TAHAD ÕPPIDA SÜDAME TASANDIL ELAMA?

Leiad Maagilise Reiki I astme internetikoolituse selle veebruarikuu koolitusele pakkumisega 2=1. Tulge koolitusele kahekesi ühe hinna eest! Koolitust saad läbida vaadates seda endale sobivatel aegadel!

Vaatan koolituse kohta siitkaudu.


HIRMUD SEGAVAD ELAMAST?

Selle nädala meditatsioon EGOKIHTIDE LÄBISTAMINE ootab sind kuni T südaööni http://inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


Õnnistusega

Stella

bottom of page